Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj garáž v Novom Meste nad Váhom.

  • Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

V zastúpení majiteľa sa ponúka jedinečná príležitosť na nákup priestranného garážového a pivničného komplexu v tichej lokalite Nového Mesta nad Váhom, na Banskej ulici, v radovej zástavbe garáží.

Tento funkčný garážový priestor s rozmermi 3x6 metrov a zastavanou plochou 18m2 poskytuje nielen bezpečné parkovanie, ale aj praktický a dobre využiteľný pivničný priestor o rozlohe približne 15m2. Garáž je vybavená montážnou jamou, ktorá zároveň slúži ako vstup do pivnice, prispievajúc k optimálnemu využitiu celého priestoru.

Vynikajúca dopravná dostupnosť a dostatok priestoru pred garážou vytvárajú ideálne podmienky pre pohodlné a praktické využívanie tohto nehnuteľného komplexu. V prípade záujmu neváhajte a kontaktujte nás na telefónnom čísle 0917 856 075. Radi vám poskytneme ďalšie informácie alebo zorganizujeme obhliadku.

Cena: 27 000 eur

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
33 m2
Zastavaná plocha:
18 m2
Podlahová plocha:
18 m2
Skladová plocha:
18 m2
Stav:
pôvodný stav
Typ budovy:
zosilnený betón
Sklad:
áno
Celková plocha:
33 m2
Inžinierske siete:
áno
Elektrika:
áno

Hypotekárna kalkulačka

27 000 €
Ulica: Banská
Obec: Nové Mesto nad Váhom
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Garáže a parkovacie miesta

Radi Vám poradíme